"Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!"

ini segmen lagi

jom join ramai segmen-promosi-blog


promosi promosi promosi

This blog is my official blog. This is my 2nd blog. br je created, 19Jun2011. sbb tu nampak kosong & follower pom br sikit. sblm  n dah ade blog.tibe2 blog tu ade prob,so senang cite, created a new one.blog y lama tu pom dah hampir usia 7 months. aku mcm frust jer pasal blog tu.rase cam boring jgk x blogging n.malas pom ade nak buat blog br.so,aku kuatkan semangat,rajinkan diri,buat blog baru.senang cite,aku n org baru dlm dunia blogging n. dah lama aku taw kewujudan blog n,tp xterdetik plak di hati nak ade blog. then,time tu cuti sem1.boring la keje aku.so kwn aku suggest created blog,aku pom created la. Alhamdulillah sampai skrg aku masih setia jd seorang blogger. bagi aku,dunia blog n,byk input y b'gne compare y x b'gne+mengarut. y baik kite ambek pengajaran,y buruk tu just ignore.. blog aku,kisah aku.. xde kaitan dgn y masih hidup ataupun y telah meninggal dunia.. ape y ade dlm fkran,aku lontarkan d blog ini.. kalau korang xske blog aku,sila click X .. TQ buat sape2 y sudi singgah&follow my blog.. love you all!!

ok ini pandangan aku

jenis2 blog y aku ske baca,ske visit,follow & comment:
+simple but nice..xsrabut mata nak view&baca
+kejap jer loading..kalau lmbt loading,aku akan click X :D
+gadgets y x byk melampau2 tp jgn kosong sgt side bar tu
+comment y pop-up window & xde word verification

jenis2 blog y aku tidak ske baca,ske visit,follow & comment:
+loading lame nak matiiii
+penuh blink2 y entah pape
+post die asyik2 pasal bf/gf die jer
+letak gmbr y sakit mata nak tgk

kalau korang2 xske blog aku,gtaw eh..nanti aku baiki ape kelemahan blog aku..komen jer kat bwh tu..xyah nak gne anon..gne jer nama sndiri.. aku xnak la blog aku n buat korang boring+menyampah..aku pom nak blog aku famous cam blog korang..ngeh3x..

"sy org lama dlm dunia blogging
cuma blog sy jer blog baru :D "



p/s:sory kalau ade sape2 trase hati dgn kate2 aku kat atas tu..blog aku,ikt ske aty aku lah nak tulis ape :P 

6 comments:

Umar Faruq said...

nice lah.. siap gtaw blog yg suka ngn blog yg tak suka lagi.. bagus3.. hehe..

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...zie p0n kadang2 same lah macam reen~ senang ckp..t0tally agree je dgn pndgn reen 2~ wink3 >_<

A M E ! said...

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

SyifaIlyani said...

ohoiiii~ best nyer entry.. ehehehe =D

Azreen Shafila Abdullah said...

umar faruq==hehehe..dah xtaw nak bebel ape,sbb tu tls pasal ske & xske..ok i will try :)

zie=heeee..tq for supporting me :)

ame=tq ame.. ok insyaAllah..i always visit your blog ame :)

cipa=hehehe tq cipa..jom lah buat jgk entry gitu..k'yen sero lucu jah entry n :D

Wichaksono W said...

Thanks for information, i have a little bit information about Software Untuk Membuat Website Sendiri

http://tinyurl.com/ld9bamw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...