I won :D

Assalamualaikum readers

aku suke usha fb ZaraHijjab.ZaraHijjab n on9 shawl shopping.mcm2 jenis shawl die jual.aku ske sgt tgk2 shawl. then,one day aku t'nampak ZaraHijjab upload 1 pict,die buat gift away sempena birthday ZaraHijjab.. aku mcm b'niat jer nak join.. easy.. just buat birthday wishes.. 1st aku join segmen mcm2 n. segmen y aku  prnah jmpe pasal contest gmbr plg kiut, gmbr plg lawa & sewaktu dgnnye.. alahai aku x mnt lah contest mcm tu.. segmen mcm n kan senag&simple.. just write a birthday wishes.. tadi pihak ZaraHijjab inbox me.. die bgtaw aku bertuah & akan dpt hadiah drp pihak ZaraHijjab.. tq ZaraHijjab :)

click untuk gemokkan gmbr

n pict y gift away y aku jmpe tuh :D

click tuk gemokkan gmbr

this is my wishes..
korang jgk gelakkan eh
aku taw mcm lawak jer wishes aku nih :D

click tuk gemokkan gmbr
n lah msj dr pihak ZaraHijjab

alhamdulillah rezeki aku..dpt shawl&inner.. sape2 y giler shawl, g lah kat page ZaraHijjab ..cun2 shawl y die jual.. 

ok itu aje tuk entry aku kali ini.. TQ for visiting & reading my blog..

bbye Assalamualaikum & slmt malam

p/s:thinking of you :(




6 comments:

Nadiyah Zahrul said...

wahhh yeen tahniah ! macam best je kan. senang giler. nak jugaaa. haha

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehehe.. mmg sng giler.. sbb byk contest gmbr..alahai yen xlawa nak promote gmbr..kan sng just tls jer..hehehe..nad g lah join fb die..mane taw ade rzki nad 9t :D

Nadiyah Zahrul said...

oh yeh ? cane2 ??hehe

Azreen Shafila Abdullah said...

kan yen dah bg link fb die dlm post tu..click lah.. rajin2 lah usha fb tuh.. :)

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

TAHniAH YEN! perr...biso ayat yen..ehehe..yen biso ngayat2 dih...... :P hehhe

Azreen Shafila Abdullah said...

tq pujen!! hahahah..ho lah..kito wak ayat jah reti..kalu maen2 gmbr xreti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...