thank you for the strength

Assalamualaikum

p/s: post n byk pict..sorry kalau lmbt loading :) jgn give up awl2 sblm b'juang :P

2 3 hari n banyak masalah b'lega2 lam fikiran aku.. biasenye time cuti camni, ade la sorang bff aku,tmpt aku crita suka & duka..die n gila on9 cam aku.haha tp skrg die jarang on9..huhu..sekarang aku sgt2 sure die tgh happy, tp langsong die x herankan aku y tgh sedih kat sini.. aku xgtaw aku sedih,tp aku sure die boleh paham..


takpe lah..aku cari org laen, naseb baek ade 2 org classmate-tempat-aku-luah-perasaan-dan-meraka-bg-aku-smgt.. you make me SMILE  :)



ade 2 status aku tulis kat fb ade kaitan sket2 nge mslh aku n.. 2 org classmate aku td always give me the words.. then tadi, tibe2 dpt chat drp kwn aku time asasi dulu.. die mulakan ayat dgn "Assalamualaikum..yen ok x n?" you see..aku x suruh pom die tanye aku ok ke x.. tp org camtu lah layak di panggil KAWAN.. die nampak kt sdeh[drp status2 kat fb], die tanye khabar kt..


woot woot! bkn maen panjang lebar aku chat nge kwn aku mlm n..mcm2 ayat smgt die bagi..u make me STRONG yeaaahh!









  • " dlm p'cintaan, kalau hubungan t'putus di tgh jalan, anggap lah die bukan jodoh kita. maybe tuhan sediakan org y lebih baek utk kita..same lah dgn persahabatan, kalau hubungan t'putus di tgh jalan, anggap lah ujian tuhan.. maybe Allah sediakan org y lebih baek utk dijadikan kawan kita"

    "smue ujian yang Allah bagi bukan untuk melemahkan kita, sebaliknye menguatkan kita"


    that's all for tonight.. maaf entry kali n emo sket.skeett jer kan.hehe.. jarang2 skali nak emo kat  sini x salah kan :D

    see yaaaa! Assalamualaikum

    p/s: what is different between KAWAN dgn SAHABAT?? who knows, tell me..


11 comments:

anem said...

yennn...sbr ea..sowie la xsempat nk tnye kaba yenn..(tibe2 rasa mcm org dlm situasi ini,.) HAHA
..xley nk on9 loni..broadband xbyr bil..
SMILE ALWAYS yen... ^_____________^

Pink Lavender said...

follow here from pupel...

Pupel Liyana said...

yen, kawan-kawan senang ramai, kawan-kawan susah sukar dicari tapi bila masih ada yang boleh ada untuk kita bersandar saat kita terjatuh, itu kira kita bertuah.

fatin adawiah said...

kwn memg beribu..tp shbt memg sukar dicari..

eLLa n aLia said...

jodoh, x kemana..
sahabat pla, jangan sia2kan..

Suraya Aris said...

tak dapat nak bezakan dua perkara tu. hehe manusia boleh berubah kan =)

Azreen Shafila Abdullah said...

@anem= ^___________^

@pink=tq :)

@pupel liyana=tq :) sabar je la mampu huhu

@fatin=yup 100% sokong :)

@ella & alia=insyaAllah

@suraya=yup manusia.. manusia boleh kecewakan kt, tp Allah x :)

LIA AZMAN said...

sabar yeen. fitrah manusia. mmg mcm tuh. bila nak something, dicari2 nya kita. bila dah dpt ap yg dicari, ditinggalkan trus.

:))


be strong dear :D

Azreen Shafila Abdullah said...

@lia=yup.. tq for your words ^^ i will.insyaAllah :)

Wan Nur said...

sbr ye yeen..biase la mnusia kn slalubrubah n mngkir janji...nur pn dh bnyk kali kene cenggitu...tp pape pn..bila kte dh cube jd shbt yg baik..tp ade yg x hargai juz ignore je..ade yg lebih baik n ikhlas..=)

Azreen Shafila Abdullah said...

@nur=tq nor..sgt memahami.. insyaAllah nur :)tq for your words ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...