frustrated but Alhamdulillah ^_^

Assalamualaikum sicantek sihensem silawa sitampan sikiut 

woohoo dah lame x update blog*br 5 hari je pom*.. malas update? xde idea? xde mase? the answer is "I don't know" haha.. 


22/2/2012 iaitu semalam, result degree for uitm student was released.. oh no! kul12a.m. dah start boleh cek email.. 12a.m.-3a.m. brape puluh juta kali aku duk refresh email..org laen dah duk hooray hooray.tdo lama senyuman..aku masih dlm kegelisahan..give up refresh email, tdo lg best! 8.00a.m.-9.00a.m. buka email & b'kali2 duk refresh email.. aiyaak tadak lg.. kul9 aku trus kluar sbb nak plan nge kawan nak date.. org laen duk sebok2 cek result, aku duk happy2 :) sampai rumah kul3,cepat2 on lappy check result.. email xdak sampai lg! uitm mmg curang nge aku :( buka la pakcik portal,baru dpt..naseb baek line laju selaju kapal terbang :D

about my result..not too good but too bad.. say Alhamdulillah coz all PASS.. kawan ku, jgn nak riak sgt boleh x? mentang2 dpt result tinggi drp aku, mendogak setinggi langit.. sblm n result rendah drp aku, tunduk muka ke bumi.. tu belom kau dekan. kalau dekan, confirm buat kenduri haha.. aku duk sedeh result rndh, kau buat x layan huhu..xpe,kali n rezeki kau :) to all my classmates, congrate..smue happy sbb all pass.. kitorang duk cuak takut fail anatomy & physiology..sape y blaja course tu,br taw betapa sshnye.. lctrr buat kls 6 hours direct.. 1 jam focus, lps tu fikiran terbang ke laut..3 kali test, 3 kali fail! haha alhamdulillah smue lulus.. tq mama Lim ^_^


new sem, new spirit insyaAllah :) woot woot x sabar nak duk umah sewa.. boleh masak2.. i love cooking! housemate aku dah gelisah dah takot gemok haha.. dah la rumah tu terlampau cantek! lagi cantek drp rumah aku.. nak buat sepah pom rase sayang haha..5/3 will begin new semester, semester 2.. hopefully everything going well and succed is mine, insyaAllah :)


see yaaaaa! Assalamualaikum 

3 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

good luck kak ^^.

LIA AZMAN said...

jgn putus asa yeen. next sem do the best. haha.

lia pun frust jgk dgn result, tapi chill jelah. haha.

Azreen Shafila Abdullah said...

@gucciey=tq sis :))

@lia=hehe okeyh.insyaAllah :) meme frust ngoti2 nah tp lego lulus blako hehe..goodluck lia ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...