edit blog & header utk Bobo

Assalamualaikum

semalam kwn aku mintak edit kan blog utk die.. die dah lame create blog tu tp x pernah edit.. so, aku tolong edit kan utk die & buat kan header skali.. sebelum n blog die macam x terurus *jujur :P*.. macam blog baru create..so, aku tolong edit kan..edit biasa2 jer.. edit benda asas2 je sprt background & layout.. dan masukkan header skali.. 

cacat jer pencil tu kan.. xpuas hati

tkr gmbr pencil tu and inilah hasilnye

header itu sgt sgt sgt simple.. kt kan pompuan,susah nak buat ikut taste lg.. kang aku edit lebih2 nampak girly plak kan..so, ini lah hasil y t'mampu aku buat.. aku x pandai buat header y ganas2 bling2 klip2 bagai..y simple2 boleh jerr... ade sape2 y nak suruh yen buatkan header utk die jgk? boleh.. FREE of charge... hihihi..kalau nak, PM to my MUKABUKU.. promosi ni utk bulan FEBRUARI sahaja *winkwink*

sebelum itu, jom blogwalking ke blog Bobo ^_^

happy blogging peeps! Assalamualaikum 


6 comments:

Gadis mutiara_Solehah said...

Wah nak jugak tp kita tak da fb lah=.='

aRa ❤ aFiq™ said...

wah rjin edit blog.. nice dear :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@ara=hehe tgh cuti kan :) simple2 jer.xreti sgt :(

AkmaFaizal said...

pandainye buat header..kreatif tul

Azreen Shafila Abdullah said...

@akmal= simple2 jer :)

fyzalife said...

SALAM SAYA FYZA.. SAYA SEDANG MEMBUAT 1 CONTEST DI BLOG SAYA.. SAYA MEMERLUKAN SPONSER UNTUK HADIAH PADA CONTEST YG SAYA BUAT.. ADAKAH cik berminat untuk menjadi sponsor bg hadiah pemenang.. kerjesama anda amat d hargai.. kalau berminat sila email ke aqua_guly02@yahoo.com.. terus hubungi :0179947952

http://fyzalife.blogspot.com/2012/01/mencari-penaja-untuk-contest-di-fyza.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...