sy ditipu :'(

Assalamualaikum

semalam.. sedang aku godek-godek blog, aku usha2 shoutbox dan t'bace satu comment n


oh awk buat contest. nanti eh sy join. ksian awk sampai dtg blog sy,jemput sy suruh join. semangat sy nak join contest awk tu.. sy pom click lah dhini.. tup tup kluar benda laen


menda nih rupenye! sakit nye ati saye.. bukan sakit hati sbb benda ni, sakit ati sbb awk tipu sy.. kalau nak suruh sy click benda alah, ckp je la.. xyah nak tipu.. tipu itu b'dosa taw x.. sy pom dah byk kali kwn anta kat chatbox fb suruh click benda alah n.sy akan click.tp jgn la tipu.. kalau sy taw sape dhini, nak jer sy penyet2 jd cam ayam penyet c(:

ok done with post y penuh emosi *haha*.. sakit ati kot kene tipu.. laen kali,jgn tipu org. sekali lg sy tegaskan, tipu itu b'dosa :) semoga ketemu lg. bbye Assalamualaikum ^_^

8 comments:

Pupel Liyana said...

bencinya orang tipu cam ni. teruk kan. pupel ada juga terkena. ayat sikit punye baik ajak tengok blog la.sekali tekan, iklan.

Azreen Shafila Abdullah said...

@pupel=kan purple kan? y mcm puprle kene pom yen pernah kene jgk.. boleh b'sbr lg y tu.. n pasal n..t'desak sgt nak dpt duit,sanggup tipu org.. haram duit tu

Dianaa said...

Diana dah banyak kali kena macam tu. Pandai betul taktik diorang kan. Kejam betul. Benci benci!

NURUL NAJWA said...

dah pernah terkena jugak.. =(

Azreen Shafila Abdullah said...

@dianaa= tu r..haram kot duit tu walaupun bebarapa sen :Phehe..sabar je la dianaa.naseb kt :D

@najwa= sakit aty kan? reda je la :)

hazanis said...

sbar eh..jangan marah2...:)

Azreen Shafila Abdullah said...

@hazanis= hehe beres kak :)

alia zainol said...

saya pun selalu terkena jugak. xbaik la diorang nii.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...