header to Fatin and Yun

Assalamualaikum & Salam Ramadhan ke-14

Fatin & Yun n bff aku.owh dah hampir 7 years our relationship.. 2 org n  tgh "menggila" edit blog.. time aku tgh "menggila" , diorang what dont know jer.. time aku kekangan mase nak on9,time tu lah diorang gatal menggila..haha.. ok skrg blog diorang TERover cun sampai dah kalah keCUNan blog aku *perasan je lbh engkau n* .. tp diorang n jeles sbb blog aku ade header siap edit gne photoshop lg.. hehek.. diorang pom try la nak download photshop jgk tp x m'jadi *padan muka :P *.. sblm n blog Fatin ade jer header.die gne photoscape.. si Yun n mmg xprnah ade header *kesian*.. smlm tibe2 aku RAJIN nak buat header *xpandai sgt pom*.. so aku buat la tuk diorang b'2 ni..

PRESENTING
*
*
*
*
*



y ini untuk Fatin


*
*
*
*
*


n untuk Yun

aku xtaw nak curi kat mane gmbr die.so ini je la y aku mampu buat
then die jelez plak nge header Fatin tu *hahaha*
so aku suh die bg gmbr2 die kat aku
then aku buat lg *naseb baek aku x ttp lg photoshop..kalau dah ttp mmg mls nak buka balik.sooo leceh taw x...*



haaaa korang2..bg la comment sket pasal header aku tuh.. aku tahu header aku xleh lawan header korang..aku tgh usaha nak improve kepandaian buat header.. bab2 crops mmg fail lg.. font? OMG t'over skema..font dlm photoshop aku skrg smue skema blak.. y aku gune tu lah y plg xskema..skrg aku tgh kumpul kerajinan nak download font.dah lame aku save link font y Ara bg..dah nak bkulat dah *link pom boleh bkulat eh?*.. itu saje entry aku kali n.. ade ke sape2 nak suh aku buat header jgk? *kahkahkah*

p/s: maaf ye kwn2 y TAG n INVITE yen suh yen join contest@GA@segmen..tgh kumpul kerajinan n.. heeee.. btw,TQ for TAG n INVITED me..appreciate it! :D

"nak g msk jap..slmt b'buka u olls! mkn sampai buncit kenyang ok.."

semoga ketemu lg..Assalamualaikum



7 comments:

YANA PINKY said...

wahh wahh , yenn dah pandai buad header lah :)

NasZ said...

wah..best dapat header..

MOHD NASER.com

Syahirah Suhaili said...

untung nye dapat kawan macam kamoo..hehe..smoga mendapat kerajinan tu cepat2 :D

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. kalah ara cmni.. yen da pndai wt header.. hehe

dzafira said...

Boleh tahan.. hehe..


Padan muka sy juga sbb tak pernah lepas download photoshop.. :(


Yen kira rajin jugak nak nak join ga dan contest. Cuma belum ada masa lagi.. Sy ni langsung niat nak join pun tak ada.... Malas punya pasal.

Azreen Shafila Abdullah said...

@yana=tq dak kecik :D

@nasz=nak jgk ke??

@syahirah=hehehe...header awkk cantekkkkk! insyaAllah akan cpt :D

@ara=alah header ara lg lawa..yen tgh cari lg tutorial nak buat header n..nak blaja lg...

@dzaf=haha..don't give..yen pom give up jgk mula2..then dpt smgt drp some1..cuba2 then jd lah.. yen bkn ape..ramai y tag & invite kat shoutbox.rase b'salah jgk x join..maklum la bln ramdhan n mase on9 semput... :D

mc'yun.. said...

wah..jelez nyer kak yeen..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...