attention to my FOLLOWERS

Assalamualaikum

buka tlinga luas2 mata besar2.. wahai followers ku y comel hensam cun,aku nak mintak maaf kalau aku x follow back u olls..ade 2 sbb jer knapa

  • aku x smpat nak follow back.. sape2 y prasan aku x follow die blk,sila tinggal kan url anda kat comment box eh.. 
  • korang x bg link.. haaa y n mmg aku xleh nak wak pape..korang x bg link camne aku nak terjah blog korang..bl aku click pict anda kat followers tu,kluar cam gini:

*senyum xperlu kate ape-ape*


sepatunya kene kluar cam gini:


[ box wrna merah tu pntg..kan die ade tulis "Links" ]

sape2 y trase,do leave your url kat comment box below.. aku xnak ade org anggap aku sombong.@pun korang jd cam pict bawah n.. XD


5 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ske karton kt bwh 2.. hehe

Atiqah Sa'ahiry said...

haii..lik kita umealang.blogspot.com

Fiqah Yassin said...

huhu, pernah jgk org follow fiqah tapi fiqah x follow dia blik sbb dia x tinggalkan link pun, last2 dia unfollow fiqah balik Y_Y merajuk le tu..

NasZ said...

baikkk...haha..

MOHD NASER.com

Azreen Shafila Abdullah said...

ara=dpt x link yen bg?

atiqah=ok

fiqah=haha mrajuk r tu..yen x kisah die nak unfollow yen tp xnak r die anggap yen sombong.. :D

nasz=die n perli je keje..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...