tq MATA LEBAM

Assalamualaikum..

yeay yeay skrg sy dah ade 2 header..bkn buat sndiri pom.. ade org y sudi bg..hehehe :)


header 1st by
 ADIK YANA

cute x cute x? 
kalau rajin m'baca,click INI :)



header 2nd by MATA LEBAM

cantik x cantik x?

aritu aku join contest sapa nak header blog by Mata Lebam..dah aku slh 1 org pemenang drp 4 pemenang..buktinya ada di SINI .. lbh krg 4 hari Mata Lebam b'tungkus lumus buatkan header tuk aku.. akhrnya b'jaya siapkan.. 

to Adik Yana & Mata Lebam , TQ so much & mcuh more :)
sy n cpt boring dgn sesuatu,so sy akan maen tkr2 2 header n eh..

p/s:jgn lupe view blog Adik Yana & Mata Lebam taw...

bbye Assalamualaikum


9 comments:

Acik said...

cantik. kalaulah boleh belajar buat header camne, tentu best, kan! :)

Azreen Shafila Abdullah said...

hehe..tu r..sy pon xpandai..naseb baek ade org sudi bagi :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. comey header bwu.. ^^

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehe tq ara.. xreti nak buat sdiri.. mujur ade org nak bg :)

aRa ❤ aFiq™ said...

lolz.. bnda ni bole wt lau ada photoshop.. try la blaja.. best.. ^^

Azreen Shafila Abdullah said...

taw2 tp blom cube :)

aRa ❤ aFiq™ said...

t cbe aw.. da bg link kt shoutmix.. ^^

NasZ said...

best la dapat header..tak pernah dapat header orang bagi pun..

dah letak link list awak dalam blog faveret saya..

MOHD NASER.com

Azreen Shafila Abdullah said...

ara=tq ara.. nanti nak cube..yen mmg mnt benda gitu..tp takut nak m'cuba sbb x arif sgt bab2 laptop n.takut jadi ape2 nge laptop..hihi :)


NasZ=sy x pandai buat header.sbb tu ade org nak bg..hehehe..awk xpe la dah pandai buat header sdiri :)

oowh TQ taw :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...