MATA LEBAM CONTEST:SAPA NAK HEADER BLOG FREE YAAWW!!

Assamualaikum

p/s: nak join contest sblm tdo

aku sgt tertarik dgn tajuk contest itu..header blog free yaaww!! aku n xreti nak buat header(sedih kan??).. aku jeles sgt tgk header blog org laen y cantik+cute melampau-lampau(hiperbola di situ :P ).. header y aku ade skrg n jasa baik drp Adik Yana y buatkan,free plak tu.. aku arap kalau aku ade rezeki,menang contest n,dpt la header baru plak.. nak buat sndiri mmg xreti :( ..so hanya m'harapkan contest je la..

sape2 y xreti buat header mcm aku,meh join ramai2 cini.. hihihi
more details,do click the cute header below :)


STEPS::
*simple as kacang*


Step 1 :  Buat entry tajuk " Mata Lebam Contest : Sapa Nak Header Blog Free Yaaww!! "
ok bos

Step 2 :  Letak Header Blog Mata Lebam ke dalam entry dan letak jugak kat sidebar, link ke Blog Mata Lebam. 
ok bos

Step 3 : Tag 2 , 3 ,4 orang kawan-kawan yang lain ( lebih lagi bagus ), dan pastikan dorang sedar dorang dah kena tag.*tak lah korang syok sendiri. 
yen tagged lima boleh kan?? :D
kot sape2 tag lbh kene reject hihihi

Step 4 : Kalau sudi follow lah blog ni.Ajak orang-orang kampung skali yaaww..HAHA
org kampung xreti blogging..MAAF!! :P :P

Step 5 :  Link kan entry korang kat ruangan komen entry nih.
owrite mem besar! (besar ke?? :P 

Step 6 : Berdoalah supaya korang menang.
setiap lps solat sy b'doa yaaww! :P



GIFT:

4 orang yang terpilih akan  dapat header blog free dan korang bebas untuk request design macam mana yang korang nak.
[name tajuk "header blog free"..hadiah msti lah akan dpt "header blog free" kan..xkan tajuk pasal header hadiahnye nak bagi pakej percutiaan.. kan3?? c(: ]


p/s:bila la aku nak pandai buat header n?? :((

p/s: hopefully i win.. :))

p/s: aku pom YAAWW jgk..brape byk yaaww in my entry.. :PP


11 comments:

mata lebam said...

hye babes:)
tx sbb join contest:)
all d best yaaww!!
p/s:ouh,button follow ada je kat side bar or kat atas skali..kat nav bar:)

Bui Idzra Ryn said...

gud luck yer azreen..mata lebam,pilihlah azreen..^_^

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehehehe...tq budi.. sedeh je kan.. :D

EiZaRaZiErYa said...

all d best 2 u~ zie doa2 yen menang lah eh~ ehehehe..thkns taq zie..first sekali pulak 2..terbangge jap..kuang3..=.=''

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehehe..most wlcm zie..

yen dah menang GA tu...Alhamdulillah :)

sya azleen said...

menang kew? tahniah la yen :)

Azreen Shafila Abdullah said...

alhamdulillah menang..hihi..tunggu kemunculan entry :)
btw,TQ jaja cantekk

Mr.Alex said...

Blokwalking here. Nice blog

Azreen Shafila Abdullah said...

@mr. alex= tq so much :)

Aqilah Nur said...

wah menang tau! congrats!

Azreen Shafila Abdullah said...

@aqilah nur=hehe tq dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...