Thank You

Assalamualaikum



msti korang akan kata "50 pom nak kecoh?? followers aku dah ribu raban xkecoh pom"

ikut ske aty aku la nak post ape..n blog aku..
*garangnye aku*

ok3..b'balik kpd gmbr tuh.. aku dah ade 50 org blogger y sudi jenguk blog aku..biasalah kan,blog baru setahun jangung.. untuk 50 followers itu,aku nak ucapkan THANK YOU sbb sudi be my follower..maaf & silap kalau ade kekurangan pade blog aku nih..aku akan cbe p'baiki dr hari ke hari.. ok,jgn lupe ajak kwn2 korang dtg jenguk follow blog aku.. if you follow me,i will follow you back.. kalau ade sape2 y dah follow blog aku tp aku xfollow die lg,gtaw eh..do leave your link at comment box ok..

p/s: maaf kalau ade t'kasar bahsa :)

dah lewat sgt dah n..ok lah kawan2..aku tdo dulu.. enjoy your blogwalking.. goodnight Assalamualaikum :)

5 comments:

Ini Kisah Tia said...

nice 1 . happy blogging :)

Azreen Shafila Abdullah said...

nice ke? takut ade org x ske jer post n..huhuhuh..tq Tia for your support.. happy blogging too dear :)

kotak bulat said...

keep blogging ye.. :) lame2 nnti msti lg bertambah2..

isyam mirah said...

klu mcm tu..mirah nk tggu yg ke 100 la..hihihi..
just kidding..follow u back :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@KB:hehehe..ok KB.. i hope u enjoy with my blog

@isyam mirah:boleh3..hehehe..tq dear :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...