Saya Nak T-shirt Domo kun!!

Assalamualikum & Hye :))

aku telah di tage oleh kakak aku untuk join give away..mcm menarik jer giveaway ni..tgk tajuk entry pom dah menarik.. aku pom bukak la blog tuan punye giveaway.. t'sentap aku.. i like purple!! trus aku cari button "follow" ..mmg sape2 y blog nye wrna purple,confirm aku akan trus follow.. hik3


comel kan blog die?? i love purple :)

korang nak t-shirt Domo Kun??
snang saje.. join lah give away n



cantik tak cantik tak??
*aku dah xcited tgk tshirt domo nih*

syarat2nye::

click tuk gemokkan gmbr 
1. kenapa saya nak tshirt n?
tshirt n cantik la.sbb domo tu kiut bangat.. saya x prnah ade bj camni,sbb tu xcited plik n.. saya try join give away n..kalau ade rezeki sy,insyaAllah sy akan dpt 1..


2. done

3.  tag::
cik emma
EiZaRaZiErYa
nadiyahzahrul

4. i will

5. done

ape lg korang?jom lah join ramai2
..giveaway y mudah menarik minat org ramai..
..syarat2 y sgt simple..
..hadiah y menjadi rebutan ramai..

4 comments:

SYUHADA MZAKARIA said...

hhaha..skmo wat ebtri psl nk dpt kan hadioh je

Pupel Liyana said...

thanks sudi joint. tag ramai2 ye :)

Azreen Shafila Abdullah said...

ada: eh buke gitu..xdok idea nak post..join je lah GA..hik3 :)

pupel liyana:wlcm..

si macho said...

menerjah & gigit semua yang menyertai :D

caiyok2 \(^_^)/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...