Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M)

Assalamualaikum


pelajar IPT dapat BB1M sebanyak RM250 untuk kali ni, tahun 2013..baucer buku tu mula diagihkan 31 Jan 2013 (untuk UiTM Puncak Alam).. naseb baek sempat ambek.. actually 15 Jan lg aku dah boleh balik bercuti sem.. disebabkan ada praktikal, 1 Feb baru boleh balik.. so, 1 Feb aku pergi ambek BB1M malam tu trus btolak balik kampung.. ada kelebihan jugak balik cuti lambat, sempat ambik.. kalau xsempat memang xtahu nak pergi ambik bila..sbb sem depan aku takde dekat U..aku praktikal.. 

*gambar dari google*
inilah rupa BB1M 2013

banyak betul RM250.. xtahu nak buat apa..daripada aku beli benda mengarut, baik buat beli alat2 tulis untuk family.. ada sorg adik masih bersekolah, dgn baucer ni lah dia beli kalkulator, buku rujukan sikit2 dan macam2 lg lah.. RM250 sudah habis di guna..memang misi aku nak habiskan baucer sebelum mula sem baru (4 March).. BB1M ni tamat tempoh 31 Mei 2013.. dah start pegi praktikal,maybe x balik2 dah.. bulan 6 baru dapat balik


CINTA HIGH CLASS I bought it!! hihi..ada sorg kawan aku ni promote kat aku novel ni..aku cakap la mama x bagi beli novel..cakap kat mama tu, ni novel ilmiah.islamik sikit.bukan novel cinta cintun.. tadi dekat bookstore, aku pergi usha rak novel, terjumpa..cakap kat mama.. sah2 aku tahu mama x bagi.. aku pom cakap la, bukan novel cinta cintun mengarut, ni novel ilmiah.islamik sikit..hihi..akhirnya berjaya di beli.. 

mungkin ramai student y belom ambek.tp aku dah habis guna kesemuanya..haha..
ok dah..sekian BB1M 2013 ^_^ 

5 comments:

Atiqah sa'ahiry said...

samalah dah nak habis da..kita macam nk beli dengan voucher tu..macam xcukup je 250..tmbh 300 pun ok..

Nour Adieb said...

laaa, sy lum dpt g baucer tu :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@Atiqah sa'ahiry awak beli apa? dapat byk lg, kita terima jer.rezeki :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@Nour Adieb nanti pegi ambek ye..selamat berbelanja :)

Secret Girl said...

salam,akk beli novel ni kat mana ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...