selesai perjuangan semester 3

Assalamualaikum

alhamdulillah semester 3 sudah melabuhkan tirai selepas setel semua final exam.. final exam sem ni fuuuhhh fuhhhh memang sedih tak berlagu...semua terpesong jauh dgn ape lecturer ckp & dgn past year questions..sem ni ade 5 papers utk final exam..ade 3 paper straights..3 paper, 3 hari.. hanya Tuhan yang tahu.. badan sakit habis, kepala huyung hayang, tido lintang pukang.. memang nak termenangis lah diri ini.. allhamdulillah cabaran demi cabaran, semua halangan dan dugaan berjaya ditempuh diiring dgn doa dan air mata..

14 Jan 2013 is my last paper.. tapi x berapa nak hoorey hoorey sangat.. tak boleh balik bercuti lagi..kene stay ni sampai awal Feb maybe.. 21,22 & 23 Jan 2013 ada praktikal dekat Port Klang.. 29,30 & 31 Jan 2013 praktikal dekat KLIA..so terpaksa la duduk diam2 dekat sini T.T actually, next sem which is sem 4 adalah praktikal..aku kene praktikal dekat Temerloh..y praktikal dkt Port Klang & KLIA ni lebih kurang macam latihan camtu lah.. kalau nak cakap kat dekat kwn2 laen semua dorang cakap "awalnya dah praktikal"... for your information, programme aku ni sem 4 & sem 8 praktikal..means kitorang x blaja..kitorang praktikal..sbb kebanyakan programme praktikal masa cuti sem.. tapi programme aku ni special sikit la kot..hihi.. "bak kata kawan aku, tempat praktikal pom rata riti..best lah".... "abang aku cakap, bersyukur lah dpt praktikal dekat Port Klang & KLIA..bukan maen2 boleh pegi tempat tu".....

so, lps 31 Jan, awl bulan Feb baru kita fikir bila nak balik rumah utk bercuti sem ye :(

to CLASSMATES & LECTURERS, kita jumpa next two semester

to PEJABAT KESIHATAN DAERAH TEMERLOH, kita jumpa March 2013

to UiTM PUNCAK ALAM, kita jumpa September 2013

to FINAL EXAM, kita jumpa bulan Januari 2014



InsyaAllah 

3 comments:

Al - Amin said...

Untunglh dh abis exm :} ore 21 Jan ni last :o well, all the best Yen. Rindu corat coret kita d'sekolah dulu ;) Good Luck!

mohammed zaidi sulaiman said...

Macam kenal je tuan blog ni hehe...

mohammed zaidi sulaiman said...

Macam kenal je tuan blog ni hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...