the end

Assalamualaikum

today is a last day of learning session for semester 3.. alhamdulillah.. biasa la minggu akhir memang segala benda nak setel.. assigmentS, testS, presentationS.. today our class ended by the presentation of proposal.. kene buat poster, show off the poster, all the points in mind then kene submit proposal.. semalam memang tido tunggang langgang siapkan proposal ni.. xsempat langsung nak prepare for presentation.. pukul 8.15 br siap report & tunkus lumus nak printkan..class start at 8.30 a.m. but we still at home.. call kawan kat kelas die cakap proposal hantar minggu depan.. kalau tahu dari awal tak perlu la sampai tak tidur duk siapkan proposal T.T

pukul8.45 br keluar dr rumah pastu minyak kete plak dah nazak. breti isi minyak dulu then lbh krg pukul 9.15 br sampai.. memang gelisah xtaw nak masuk kelas macam mane.. naseb baek, masa kitorang nak masuk kelas, semua dah berterabur means duk dalam group masing2 and prepare for presentation. so lecturer xperasaan kitorang masuk lambat..fuhhh lega.. kitorang baru kalut kalut cari tempat dan prepare utk presentation..so many groups will present..dalam pukul 1 baru sampai our turn to present.. mostly dah balik tinggal org y xpresent lagi. so our group present bla blaaa blaaaa about our programme. setiap group diberi 10minutes tp group kami 6 minutes lbh je kot..eh kejapnyee..naseb baek lecturer cakap "very good presentation.. short, simple & very good"..pastu dia bg la 1 question, just simple questions.. alhamdulillah everything going well! time tu duk jeling lecturer bg markah.. semua criteria dapat full, ada 1 criteria kurang 1 markah.. we do a good job

ahhhh so penat..makan tido tunggang langgang.. balik rumah terus pengsan.. esok ada final exam subjek kokurikulum.tak study lagi..huhu.. pray for me..chowwww~~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...