picnic & BBQ-ing time!

*this entry have a lot of pictures.be patience with the laoding :D*

Assalamualaikum

hari tu kami pegi beraya same2..semalam kami pegi bbq same plak.. not only bbq, niat sebenar nak celebrate birthday one of them, nak enjoy2 sblm continue our study & had fun.. here we came! Pantai Irama, Bachok, Kelate.. kul3.30 we arrived at the pantai and btolak balik kul6.00 petang.. let's pictures story everything 

set up tempat & start bakar ayam








dah siap bakar semua ayam..jom kita makan




alhamdulillah dah kenyang..makanan hampir 90% habis.. lepas tu,jom ke pantai..ambil angin, release tension & bergembira :)



 






the boys |Dhiyaq, Syafiq, Syahir, Sepul, Aime|

the girls |Yen, Farihah, Anis|

candid candid!








thank you so much dear friends.. belaja rajin-rajin.. hope kita semua berjaya..insyaAllah panjang umur, jumpa lagi ^_^



akhir kata *skemanyeayat*


"Kita bukan sekadar kawan, bukan sekadar sahabat tapi kita adalah sahabat karib yang ikrab berkawan rapat"


jumpa lagi di next entry..thanks for reading this. Assalamualaikum & salam 11 Syawal



3 comments:

hazanis said...

sedaknyo bakar aye..hehehe

Azreen Shafila Abdullah said...

hehe sedak sedak..bakar la etek hehe

Bui Junaidi said...

TERINGAT ZAMAN KAK BUI MUDA REMAJA DULU..HEHEHE..SEKARANG DH ADA SUAMI DAN ANAK TAK LEH NAK LEPAK NGAN KAWAN2 LAGI MCM NI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...