A Little Thing Called Happiness

Assalamualaikum

best giler cuti sem kali n.. sbb byk benda aku igt.. bkn perap je dlm rumah.. kluar nge family jer.. xde kesempatan nak kluar nge kawan2..

lets pict introduce the happiness

4/2-5/2:: Tok Aman Bali Beach Resort

Resort y agak baru di Kelantan.. sape2 y duk klantan, meh ajak family korang holiday kat sini..best woooo! resort ala-ala hotel gitu ^^ 
#holiday di taja oleh pakcik aku 




lake

before check in

baby Aisy


KB Mall

satu-satunya mall y agak best di kelantan.. 
#penaja makan lunch=pakcik aku jgk
ini sepupu aku dgn anaknye
#lame sgt pakcik aku shopping

Tutti Frutti

#kesian cousin aku pokai belanjakan.. total RM4* jer :D


1 for my family, 1 for my cousin's family


New Horizon Garden

makan makan makan! hehe dah lame x dinner kat kedai with a big family. 
#dinner in dibelanjakan oleh my bro ^_^

sista, abah, mama


^_^ happy happy happy ^_^

p/s: selama aku kat U sepanjang sem1,dah 2 kali kene tinggal nge family.diorang g holiday, aku tgh keboringan / tensiondi bilik..naseb baek ade cousin(y baju purple tu) bawak aku kluar jalan2 hujung minggu..

selamat malam, Assalamualaikum 

2 comments:

azeelia azman said...

wooo ad resort baru eh kt tok bali?? haha.

Azreen Shafila Abdullah said...

yup.. dkt nge taman rehlah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...