Happy Birthday Azreen Shafanie Abdullah

#entry sebelom tido

Assalamualaikum



dulu aku xske kakak aku sbb die garang
skrg aku dah suka kakak aku

dulu aku takot kat die
sekarang senang2 jer aku pegi sepak2 die cubit2 die

dulu orang xkate kami adik beradik.sbb muka laen
sekarang org kate adik beradik sbb mke dah ade iras sket2


dulu die xboleh nak buat gurau2,borak2,lepak2
sekarang die dah boleh buat gurau.dah boleh jd tempat aku borak2, lepak2

dulu aku takot die terjah bili die
sekarang ske aty aku jer nak terjah bilik die, usik2 die


dulu aku xdapat merasai kasih sayang dr seorang kakak
sekarang aku dapat kasih sayang seorang kakak drp dia




gmbr 2011
Azreen Shafanie Abdullah is only one my KAKAK.. jgn keliru sudah..nama aku Azreen Shafila.name die Azreen Shafanie.. hari ini 10 Februari 2012 genap lah usia die 21 tahun.. kami hanya beza 1 thn.. lebih kurang kul12 a.m. td, aku pegi bilik dia and singing a song Happy Birthday to You, walaupun hanye beberape kerat :D


dear Kak Anie, selamat hari lahir y ke21.. semoga murah rezeki & semakin bertambah iman.. semoga b'jaya dalam hidup..jadilah seorang kakak y baik kepada adik2 ye.. SAYANG kamu ^_^

nak kek birtday drp Aya.. 3 keping lagi tu :P *gambar ehsan drp en. google*


di sini jgk aku nak wish Happy Birthday to Azeelia Azman and Fatihah Aminah
you are already 20th dear[s] ^_^ have a blast!


p/s: AYA ialah nama panggilan aku untuk family members 0_o

5 comments:

azeelia azman said...

haha mekaseh yen. wish bday jgk utk kakak yen. hehe.

vry appreciate dat. tq again :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@lea=hehe wlcm..okeyh ^_^

tq2..no biggie :)

ashafanie said...

wow..entry khas..ehek..tq mek

Pupel Liyana said...

hampir terkeliru nama sama :)

Azreen Shafila Abdullah said...

hehe..maaf :P
smue sbiling name lbh krg :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...