unpredictable day

Bismillahirrhamanirahim

today is a unpredictable day..mmg xsangka r ari n mcm2 b'laku..smue nye happy blake..moh aku cite.. smlm Fatin gtaw die nak dtg rmh aku kebetulan die ada keje dkt2 nge rmh aku n.. Yun pom aku dah msj duk dtg rmh aku pg n.. Fatin kate nak dtg kul10,kul11 blk r..mmg x smpat nak merayap..rupenye2 kul9 dah sampai..Yun pom sampai jgk.. Fatin wif her family.. Yun just alone.. kiotarang b'3 n merayap2 kwsn rmh aku n..kebetulan jiran aku n teacher skolah kami dulu..teacher tgr kami b'3 n.. tanye2 pasal blaja ape.. ayat last tece sblm kami pergi..

kami : ok tece.g dulu deh..
tece: ok..jalan tu elok2 skit.. jgn nak tkedek-kedek.. korang tu dah besar
kami : (big laughh) HAHAHAHAHA

then blk rmh aku again..Lepak2 borak2.. then mcm2 la idea kluar..nak g situ nak g sini..tp masa x mingizinkan.. Aku,Yun & Fatin juz kluar g balai islam..


Fatin Yun Yen
"bestfren forever n ever"



inilah Fatin..mmg die drive abis2 b'hemah r..
tp aku tgk mcm die tdo je.. haha

otw nak blk tu,jmpe la si Nizar n.."weh Nizar tu!!"..cpt2 aku cari hon.. naseb baek Nizar prasan kitorang then Nizar kol.. mcm2 la rancangan nye.. Then kitorang stop 1 tmpt and atur kan... ok kitorang buat kputusan nak g kbmall coz nak jmpe our primary school fren.. mmg turut je la.. Aku n Yun pakai pom cam nak g pasar. tujuan nak g balai islam jer.. x sangka la plak nak kluar sampai ke mall.. xpe la asalkan dah sopan & menutup aurat kan..


iklan colgate okeyh!


inilah Nizar 

p'jalanan nak kbmall agak lama..plus jem..sabor je la..  suasana dlm kereta amat riuh rendah.. mklum la lame x jmpe kan..aku br 1 minggu x jmpe Fatin n..last week dah kuar nge die.. mcm2 crita ada.. setiap org dgn hujah masing2..hik3..  otw tu, Nizar stop kat post office kejap.. tinggal kitorang b'3..habis crita  kluar..y secret2 punye.. malu plak nak crita dpn Nizar kan.. mmg time n aku luah abis prasaan aku y tgh gila n.. sblm2 aku cite kat diorang thru skype je.. n dpn2 aku crita kat diorang..fuuuhhh mmg lega aty aku time tu.. sampi t'ketar2 suara aku duk crita tuh..haha.. tq Tin & Yun.. naseb baek kita jmpe ari n.. ilang skit keserabutan fikiran aku..  aku selesa luah prasan face to face..mmg lega abis r.. hehe

ok sampai la kami b'4 di kbmall..jmpe la 4 org comel2 kat sana.. Nizar x gtaw pom kitorang b'3 ikut.. nak give supriseeee!! mmg diorang t'paku tgk kami b'3 ade jgk.. sgt rindu! lepak2 jalan2 cuci mate.. maklum la mmg kluar rmh dgn xde niat nak g mall..dah la pakaian mcm hape..haha..duit pom mmg pokai abis r.. then pulang lah kami.. Fatin dah balik nge fmly die..fmly die dtg ambek Fatin kat mall tuh.. kereta Nizar di sumbat 5 org si comel2 n.. mmg org2 tepi jalan plek tgk kereta kami..hahaha.. 4 org tu tumpang sparuh jln jer.. just aku sorang je Nizar hantar sampai ke pagar rumah.. TQ Nizar.. hihi..

mmg x sangka r dpt lepak lameee nge Yun & Tin..dpt m'gila wif Nizar atas kete.. dpt peluk2 cium C'bie,Hanis,Thira & Feera.. Yun & Tin acap kali jgk dtg rmh aku.. OMG kalau kitorang jmpe xkisah la b'2 jer b'3 ke b'4 ke..mmg nonstop b'story mory..nak tarik nafas pom xsmpat..hihi.. sampai fmly aku dah paham tabiat kami..hihihik.. esok Fatin nak dtg rmh aku lg.. x sabar dah aku n.. lgpom aku t'tinggal brg dlm kete die tadi..TQ friends bcoz you was cheer up my day.. now I can smile ^_____^ ....

Fatin tu y akan same2 nge aku smasa degree.. dpt course and the same uni wif me..(melompat2 aku time result upu ari tu).. insyaAllah we will register on 6sept..

Yun n plak mmg dah setahun nge aku time foundation,1 year.. kos same jgk. but for degree n Yun dpt uni same but others campus.. die dpt uitm s.alam,aku dpt uitm p.alam.. xpe yun xpe.. kita date every week.. dkt je.. 1 hour naik bas.. lame jgk tu..haha


kalau korang rajin+baik hati..jemput la view blog diorang.. diorang n br jer memasuki dunia blogging.. bg la support+tunjuk ajar skit2..template & background diorang tu pom aku tlg buatkan.. :)

blog Yun = ~heart, soul and me~
blog Fatin = I'm n0t handicapped,I'm just LAZZY!!

Sekian Assalmaualaikum

2 comments:

cucu umie said...

memang best pon dapat kumpul ramai2..ayie pon biase kalo balik memang mcm gitu ah..menggila kejap..heeh

Azreen Shafila Abdullah said...

best kan3..mmg m'gila abis r td.. kitorang rmh jauh2 la.. tu cam ssh skit nAk jmpe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...