twin

Assalamualaikum & Hello

tajuk entry aku kali adalah TWIN..aku bkn nak cite pasal baby kembar tp aku nak cite blog kembar.. wujud jgk eh blog kembar..xpe,aku mewujudkan blog kembar.. hehe.. ari tu aku prnh buat 1 entry pasal nama blog y same pade 3 blog.. tadi aku prasan plak ade 2 blog y aku follow gne background y sama.. lawa plak tu.. aku b'kenan gak background tu.xkan aku nak gne jgk..jd kmbr 3 la gamaknye..hahaha.. 

ok meh aku show off & promote diorang kat korang..korang jgn lupe view diorang jgk taw.confirm x nyesal..sgt nice blog diorang..


1 :: Ini Blog Bui




2 :: Dya Mohamad


click the pict to view the blog

kalau korang prasan btol2,background diorang mmg design100% same but y Kak Bui punye ade blink2 kat flowers.. y Kak Dya punye xde..tp tetap cun ok..

aku mmg ske r blog 2 org n..diorang lebih tua drp aku.so,entry2 ayat2 die pom nampak matured..kite kan dak kecik2 lg,entry pom lucu je.. kadang2 aku nak gelak nge entry y aku created..hihik


p/s: kak bui & kak dya jgn marah taw sy promote blog akak n..i hope u like it =)

Good Night Bye Assalamualaikum


12 comments:

kotak bulat said...

hehehe...same pulak ek.. :P

Azreen Shafila Abdullah said...

tu lah KB..background same.. ari tu nama blog sama 3.. :)

EiZaRaZiErYa said...

ehhehe..zie p0n pernah jumpe banyak bl0g yang same backgr0und..sampai confius..nie bl0g tadi ke..?? nape ringkas ket..huhu..tapi malas dah nk cari2 balek wat entry..uhuhu..biarlah rahsia kan..kui3..

Bui Idzra Ryn said...

ha,ah lah..ter 'kembar' pulak..tp dya tu sangat muda dan lagi cantik dr kak bui..hik2..tp sgt2 terharu yen buat entry ni..sayang yen taww..

aRa ❤ aFiq™ said...

bckground cme pown xpe sbb isi blog len2 an.. ^^

dya mohamad said...

halahh.halahh.terharu nya sis.ehehe:P
yela kteorag matured,tp awk tu comel!hee:P

Azreen Shafila Abdullah said...

@zie=hehehe.saje jer wat entry.background diorang cute sgt.. ringkas eh zie? rase mcm dah panjang entry n.. :)


@kak bui=eh kenapa camtu plak..xkisah umur tu asalkan blog same2 kiut..heeee..syg kak bui jgk :D


@ara=btol3..background diorang cantik sgt sbb tu rase nak buat entry jer.. :)


@kak dya=hehehe saje jer buat entry.background tu la sgttt.. comel plak dah..tq3. akak pom lg lawaaa :D

dya mohamad said...

maseh skali lagi ea((:

Azreen Shafila Abdullah said...
This comment has been removed by the author.
Azreen Shafila Abdullah said...

@kak dya=hehehe same2 kak =)

GaRy™ said...

errrr... mereka kiut la~..XP

Azreen Shafila Abdullah said...

@gary=kan gary kan..blog kiut..tuan punye blog,double triple kiut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...