SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!


Photobucket


Syarat-syarat penyertaan:

1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai BLOG.
yes
2. Follow dua blog berikut
done
done
3. Buat satu entry bertajuk : SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
done
4. Copy code banner GiveAway di atas dan letakkan di entri anda.
done
5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang & pastikan dorang tahu yang dorang ditag.
6. Hantarkan link entri anda di ruangan komen entry INI sahaja
ok I will
7. Tarikh tutup penyertaan: 15 Ogos 2011.
"lmbat lg"


HADIAH::

--->5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
---> 10 hadiah saguhati dari Bandung.
---> 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)

syarat2: simple
hadiah: super duper interesting 

p/s: sejak 2 menjak n aku byk join giveaway.. entry aku pom byk pasal giveaway..sampai dah ade kate aku "gilakan hadiah"..spoil mood aku kejap..plez la weh..ikut ske aty aku la nak join giveaway byk mane.blog aku,ikt ske aty aku la..kalau kamo dah menyampah nge blog aku,stop following me ok!..

p/s: giveaway n salah satu cara buat aku rajin blogwalking.. I love blogwalking & enjoy it.. kalau xde idea nak update,update pasal giveaway lah..drp blog duk b'sawang & b'kulat.. :D

6 comments:

Mrs. Farhan said...

Wahhhh, bgus2. maceh yen. heheh.


checked! =D

isyam mirah said...

mirah dtg sni..xksh la kn org nk kate gile hadiah ke pe..mirah pom suke join GA..sbb tu la cara ny nk dpt ramai kwn selain bw..drpd bia je blog mcm tu, baik join ga..dt kwn, ad rzeki, dpt hadiah..hehe

meh tgk sini..u r tagged

http://isyamnmirah.blogspot.com/

isyam mirah said...

mirah dtg sni..xksh la kn org nk kate gile hadiah ke pe..mirah pom suke join GA..sbb tu la cara ny nk dpt ramai kwn selain bw..drpd bia je blog mcm tu, baik join ga..dt kwn, ad rzeki, dpt hadiah..hehe

meh tgk sini..u r tagged

http://isyamnmirah.blogspot.com/

Azreen Shafila Abdullah said...

kak posh:same2..heeee

mirah:btol3..tq for supporting me :)

Bui Idzra Ryn said...

bui singgah dr blog Mrs Farhan..^_^

Azreen Shafila Abdullah said...

tq bui..dah follow you back :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...