LOVE IS CINTA

Assalamualaikum :)

jiwang nye title post aku... tp ape y aku nak cite n x jiwang2 ok..tajuk entry jer jiwang.. now,aku perasaan byk2 blog y aku follow,ade 3 blog y same nama iaitu LOVE IS CINTA.. wahhh famous jgk nama blog n.aku pom prnah t'detik nak buat nama tu jgk.. ok aku nak show off kat korang 3 blog t'sebut.. nama dah best,blog pom lawa weh...


1


header die mmg x tulis LOVE IS CINTA
tp nama blog die mmg LOVE IS CINTA


2


mmg header die tulis LOVE i5 cin7a
tp die same mskd dgn LOVE IS CINTA


3


♥ is cinta = LOVE IS CINTA 

cantik kan header diorang..blog lagi la cantekkk punye..
blog aku jgk la hodoh.. huhu

kalau korang nak view LOVE IS CINTA, just click the banner ok :)

p/s: yen buat entry sambil nak promote blog korang..boleh kan? 
       kalau korang xske,gtaw eh.. yen akan delete post n..  :)



4 comments:

Yana Dluvers said...

yen yen :)
thx very much , darl .
but , yana dah nak tukar dah title blog sebab yen kasitahu nih .
nak tukar same dgn title header !
yen , nak yana buadkan blog ke ?
kalau nak just inform kat chatbox yana , okey ?

Yana Dluvers said...

*header blog not blog :)

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..tq~ i like~ owh..sme eh..it's ok~ sebab xserupa~ ^_^

Azreen Shafila Abdullah said...

yana=hehehe..wlcm.. oow dah nak tukar dah eh..hehe.. yen dah gtaw kat chatbox :)


zie=hehe most wlcm.. yup same tp serupa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...