header to kak aten

mentang2 aku dah reti buat header,aku try la buat jgk to kak tin..
make its perfect
2 kali buat mmg comot kalah kecomotan budak2 mkn coklat
y third dah puas aty x centre plak
nampak sgt kecacatan kesengetan mcm menara condong
y 4th n nampak ok skit padahal realiti msh x centre

mau tgk header y x comel aku create tuk kaktin??

*
*
*
*
*

"header transparent"

kak tin ni baru nak b'jinak2 burung diri dlm dunia blog n
kalau korang rajin+cun,sila lah jenguk sambil melamabai2 mcm Usop wilcha skali
tekan INI
kalau korang baik hati+comel,jemput follow die skali :)
*bkn paksaan*

ade x sape2 nak suh yen buatkan jgk?
free jer.tanpa byr secebis wang tunai :D
**confirm xde**

p/s:happy blogging u olls..peace!!!


11 comments:

cucu umie said...

yang penting sudah cuba kan..nice

YANA PINKY said...

wah wah , sudah pandai .
gud luck :)

aten nadieyrah said...

haha...spesel gitu..ad entry siap,,glemer i..hahha

Azreen Shafila Abdullah said...

@cucu umie=yup! tq :)

@yana=hehehe..tq comel.. :D

@aten=kesian kat u follower br skit..i promote la blog u tuh.. :)

fieha said...

simple tapi nice :)

Azreen Shafila Abdullah said...

@fieha= hehe tq :)

kotak bulat said...

kb nk boleh tak? heheheh...
cntik da tu..simple je

Azreen Shafila Abdullah said...

boleh kb boleh..hihi
Tq..

GaRy™ said...

wah... suka idea pokok daun love tu~.. nice!! *thumb up

Azreen Shafila Abdullah said...

heee..maceh :)

Solehah_SS97 said...

kalo nak jugak header free boleh?=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...