ETONG'S ,ME & MIRROR CONTEST

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera



CARA2 & SYARAT2

1. Pilih gambar favourite anda depan cermin.
"4 org 4 expression muka"

2. Pos satu entry dengan title ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST beserta banner di atas yang terus di link ke entry contest.
ok Etong
3. Terbuka kepada semua follower etong sahaja.
sy mmg follower setia Etong :)
4. Tag 2 orang rakan untuk share contest ini.
5. Lengkapkan ayat ini "Saya suka bergambar di hadapan cermin kerana dpt melihat rupa paras seta tubuh badan y dianugerahkan oleh Allah & gmbr ini juga dijadikan kenangan buat kami b'4 kerana kami akan menamatkan pengajian d UiTM Puncak Alam.gmbr ini diambil di dlm surau d UiTM.org laen ambek gmbr kat cermin toilet,kami ambek gmbr di cermin surau =)
6. Selepas membuat entry khas ETONG'S ME AND MIRROR CONTEST, sila comment entry ini dan letak link entry anda itu. kerana etong akan list peserta berdasarkan comment dan link yang tertera di komen box sahaja ok.
I will
8. Etong akan pilih gambar berdasarkan keunikan gambar itu, kegembiraan yang terserlah di gambar itu dan juga berdasarkan ayat yang kamu sambung tu. jadi make sure ayat tu kamu sertakan dalam post kamu k.
dah sertakan kat atas :]
9. Tarikh tamat entry ini ialah pada 4 August 2011. 
walaupun lmbt lg,sy nak join skrg.xsalah kan Etong? c(:
10. Hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang utama contest ini dan juga 5 hadiah saguhati kepada para pemenang yang bertuah.
okayy :)
11. Semoga berjaya dan jom bergambar depan cermin sekarang! :)
InsyaAllah..dah letak gmbr kat ats tu.. ok x gmbr tu? :D


kalau korang nak join jgk,click laju2 header kiut miut kat ats tu ok..

Selamat Malam & Assalamualaikum

7 comments:

cucu umie said...

semoga berjaya yer dengan contest tersebut...


p/s: ayie follow blog nie

Azreen Shafila Abdullah said...

tq ayie :)

tq..i will follow u back :D

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

dzafira said...

Gudluckkkk... :))

Dulu sy rajin jugak nak join contest.. tapi skrg dah malas.. haha

Azreen Shafila Abdullah said...

@dzafira=tq.. =) haha cenggitu eh..sy n time boring join lah.. :)

Etong said...

tq join contest etong dear. goodluck dari etong ya :) comel sgt lah gmbr tu ;)

Azreen Shafila Abdullah said...

wlcm
tq too :)
gmbr ori punye
x edit2 pape pom.natural beauty :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...