K.O.T smstmfp 2011

Assalamualaikum & Hye bloggers

K.O.T. stand for Kejohanan Olahraga Tahunan
23.06.2011,  hari sukan smsmtmfp(nama skoloh aku.short form je la.panjang sgt nak tulis)..lwt beno K.O.T tahun n..normally n,skoloh aku paling2 terik pom bln 3 dah setel hari sukan.tp thn n lewat.bkn pihak skoloh sengaja melewatkan,tp itu lah suruhan pihak kementerian..so,t'paksa turut lah.. dah la buat lewat,start majlis pom lewat..alahai,aku sampai skoloh dah kul9.30..aku igt kan dah siap perarakan & perasmian..rupe2nye belom.. br nak start.. mase zaman aku ari tu,kul8 dah start p'arakan & perasmian tu.. ok lah xkisah lah die start lewat pom.aku pom untung dpt tgk.heee.. aku decided nak drive sdiri ke skoloh,tp keadaan x mengizinkan aku tumpang lah si Fatin n..si fatin n dtg nge ibu & adik2 die..sanggup ponteng skolah.hehek..semangat btol.. bkn smgt ape,die smgt nak g tgk anak/adik/abang die lah.adik fatin ade blaja kat situ...now,form 5.. blaja rajin2 Farhan :D

kat skoloh td,ramai jgk aku jmpe kawan sebatch(05-09) aku.. Aku,Fatin,Zarul,Syafiq,Dani,Fikri,Ewe,Harith,Payeh.. tu je la y aku jmpe.. batch2 laen ramai gak y ade.. 

ok dah bebel2..korang pom dah letih nak bace kan?? meh aku nak show off seccebis gmbr 
*kalau xnak tgk,close your eyes :P*

candid!!






posing!!


 Farhan(adik fatin) & Ibu (mak fatin)



mcm gf+bf plak 



jmpe diorang Nissa, Eza, Cipa, Imah, Aini
5 org awek2 cun ini br b'umur 18thn
diorang smue bijak pandai,, akan belajar di luar negara
ade b'kenan? meh aku tolong pilih hihihihik

sayang kamu ketat2 Fatin Nurasyikeen binti Kamaldeen !!




happy aku ari n..dpt jmpe kawan2 sejati,cikgu2 baikhati
tq Ibu sbb tumpangkan kete & blanja teh ais..heee  :D

7 comments:

SyifaIlyani said...

ececece,,awek cunn? malu I.. hahaha :P

Azreen Shafila Abdullah said...

prasan lbh u n :P
cipa,maaf la curik gmbr :)

nulhazwany abdul malik said...

ala xdapat pergi tengok sukan. uhuhu :)) jeles jeles. haha

Mrs. Farhan said...

Rindu nya kat sekolahhh. Rindu sangat2. =(

Hidup Hussein. Hehhehe. =P

Azreen Shafila Abdullah said...

nurulhazwany=hehehehe jgn la jelez :P

mrs. farhan=g lah mlwt skoloh..
hussein dpt 1st khemad,marching,farmasi..idop hussein! :D

pena said...

rindu dengan hari sukan waktu zaman sekolah dulu...

Azreen Shafila Abdullah said...

pena=btol3..rindu giler zmn bdk skolah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...